Hunden trenger hjelp, og leder den fremmede til en dør. Når han forstår hvorfor knuses hjertet mitt!

En dag fikk redningsarbeiderne på Villalobos Rescue Center i New Orleans, USA en samtale som virkelig rørte dem. Personen som ringte å slo alarm – en vakt på et kjøpesenter i byen – hadde sett en mager og syk hundemor vandre omkring uten mål og mening på en parkeringsplass i byen.

Ingen virket å vite hvem hun var, verken naboer eller kennel. Det var åpenbart for alle at hunden hadde valper da hennes bryst av svullene av melk som hadde samlet seg i dem. Melk som hun av noen grunn ikke kunne mate sine valper med. Nå måtte redningsarbeiderne arbeide fort og forsøke å finne valpene – og det fort.

Hendelsen utspilte seg i New Orleans, USA, for to år siden og fortelles i Animal Planets program «Pitbull & Parolees». Når redningsarbeiderne fra Villalobos Rescue Center kom fram til områder der hundemoren senest hadde blitt sett tok det ikke lang tid før de fikk øye på henne.

dog1

Redd og med skrøpelig ben kom hun langsomt gående mot en av de ansatte ved redningssenteret.

dog2

Når hundemoren innså at de var snille og bare ville hjelpe henne viste hun de kjapt et nærliggende hus der det viste seg at valpene hennes befant seg.
Når de banket på og fikk kontakt med personen som bodde der fikk de vite at hunden tilhørte rom kameraten hans som satt i fengsel.

dog3

Mannen virket uinteressert og slenge igjen døren, men guttene fra Villalobos Rescue Center tenkte ikke la den svake og magre hundemoren bli igjen der og tok henne derfor med seg tilbake til hjemmet for hunder.

dog4

De skaffet senere tilgang til å kunne dra tilbake til huset der valpene ble funnet og tok med de små hundene tilbake der moren ventet.

dog5

[adsense2]

dog6

Gjenforeningen mellom mor og hennes små valper var rett og slett fantastisk!

dog7

Under kan du se innslaget fra Animal Planet og den hjertevarmende gjenforeningen. Så utrolig bra at det gikk fint til slutt!DEL denne historien med en dyre elsker på Facebook. Vi ønsker hundemoren og valpene lykke til videre!

 

Lik oss på Facebook