De ble funnet i søpla. Men det de gjør når de ser ham? Fantastisk!

Denne videoen fra Hope for Paws viser to søte hunder som er hjemløse. De blir heldigvis reddet!
De fikk en video melding om at hundene var hjemløse og hadde levd under forferdelige forhold og trengte derfor hjelp. Noen lokale ansatte ved en fabrikk hadde matet de små hundene i månedsvis, men de trengte et ordentlig hjem. Redningsarbeiderne tok derfor med seg hundene hjem, vasket dem og la dem ut for adopsjon. Vi håper de blir adoptert sammen og ikke hver for seg, da de er gode venner og et veldig fint par.

[adsense2]

Mer en 30,000 hunder er forlatte, hjemløse og misbrukt i Los Angeles-området alene. Heldigvis finnes det organisasjoner, som Hope for Paws, som hjelper dem. Vi ønsker jo alt ALLE dyr skal ha et trygt hjem. DEL om du er enig!Lik oss på Facebook