Hun tar med hunden sin til herberget. Sekunder senere filmer skjult kamera det utenkelige!

Her møter vi en kvinne som finner en forlatt hund og tar han med seg til det som ser ut som et herberge som avliver dyr. Sekunder senere tar det hele en vill vending da kvinnen blir overlatt til seg selv å vitner merkelige ting rundt hvert hjørne. Jeg skal ikke avsløre noe, men det hun møter er rett og slett bisarre og merkelige scener hvor mennesker og dyr har byttet plass. Mennesker sitter i bur, blir pirket på og dytter i, samt dratt rundt etter halsen. Det er som om de har blitt tatt til fange og blir holdt som objekter. Hele tiden er kvinnen stille. Kanskje hun er for overrasket over det hele til å si noe?

Dette er helt klart som tatt ut av et mareritt og alt er laget av den franske Youtube personligheten Rémi Gaillard, mannen som «jobber» i resepsjonen i starten. Videoen, med navnet «Animal Planet», er ikke en såkalt spøk men mer en melding til samfunnet om å oppmuntre oss mennesker til å behandle dyr bedre.

[adsense2]

På slutten av videoen ser vi en trist hund som er lenket fast til veikanten med skriften, «Jeg er noen, ikke noe». Seere finner «Animal Planet» filmen så sterk at den nå er viral med nesten fire millioner treff på Youtube.

DEL denne videoen med vennene dine på Facebook!

Lik oss på Facebook