De ser en panikkslagen bjørn som har festet hodet i et spann. De tar en veldig modig avgjørelse!

En rasende bjørn som befinner seg i en utsatt posisjon er ingenting man som menneske burde nærme seg. Selv om det ikke er spesielt vanlig at bjørner dreper mennesker så kan de slå til om du føler seg truet.

Men når disse menneskene fikk se en panikkslagen brunbjørn løpe rundt langs veien med en metallbøtte på hodet, kunne de ikke bare sitte å se på. De var nødt til å reagere.

En brunbjørn hadde på uviss måte festet hodet fast i en metallbøtte. Jo mer panikkslagen bjørnen ble over at den satt fast, desto mer festet bøtten seg fast i hodet, og til slutt ble det håpløst for han å få seg løs alene.
I stedet sprang bjørnen rundt om kring i panikk og forsøke å riste hjelmen av seg uten å klare det.

[adsense2]

En gruppe mennesker fikk syn på den vettskremte bjørner som gikk langs veien.
De tok da den modige beslutningen å forsøke å ta seg fram til bjørner for å forsøke å hjelpe den løs. I starten sprang de bare fram til bjørner for å forsøke å dra løs metallbøtten.

Noe som viste seg å være håpløst. Hjelmen satt fast alt for hardt og dette resulterte i at bjørnen slet seg løs og forsøkte å rømme fra dem.
Til slutt lyktes disse modige heltene med å få tak i bakken og holde den fast på bakken for å rolig og metodiske forsøke å løsne bøtten fra bjørnens hodet. De ble til og med nødt til å bruke en sag for å lage ett hull i spannet for å lettere kunne løsne den.

Kampen deres ga til slutt resultatet. Bøtten løsnet seg og til slutt kunne bjørner springe tilbake til skogen uten den ekle bøtten på hodet. Alt takket være disse modige heltenes innsats. Se selv i videoen under!

Så utrolig modig gjort og så fantastisk at alt gikk bra til slutt!

Lik oss på Facebook