Hun ble kastet ut av bilen som søppel, men løp etter i et siste forsøk på kjærlighet!

Universitetslæreren Florie Ocenitrillo var ute og kjørte med sin bil på veien i Costa Rica når hun ble vitne til noe forferdelig. Idet hun passert en bro slengte bilisten framfor henne ut noe fra bilen. Det så ut som en pose med søppel. «Søppelposen» landet like ved kanten av en brønn, farlig nære den brusende elven nedenfor.
Til sin forskrekkelse så Florie at søppelposen ikke var noen søppelpose. Den begynte nemlig å løpe etter bilen den nettopp ble kastet ut fra. Det var en liten, bustete hund.

lun1

Hunden sprang desperat etter sin eiers bil, til tross for det forferdelige den nettopp ble utsatt for. Florie fortet seg å kjøre etter hunden og plukket henne opp.
Hunden, som nå har fått navnet Luna, fikk komme til dyre organisasjonen Charlie’s Angels Animal Rescue. Når de undersøkte henne ble de overrasket over at Luna i det hele tatt kunne løpe.
Pelsen på bakbeina hennes og halen hadde vokst seg sammen. Hun må ha vært fastlenket hele livet. Dessuten hadde Luna høy feber og var veldig underernært.

Det første veterinæren gjorde var å barbere av den bustete pelsen.

lun2

Charlie’s Angels Animal Rescue betalte alle Lunas veterinærkonestander og med rett behandling ble hun sterkere og sterkere for hver eneste dag. Det tok ikke lang tid før hun var klar til å treffe sin nye bestevenn.

lun3

Luna ble adoptert av en kjærlighets full familie. En familie som aldri kommer til å kjede fast henne eller slenge henne ut fra noen bil.

lun4

[adsense2]

Hennes fine pels blir børstet og trimmet regelmessig – noe de tidligere eierne aldri hadde gjort.

lun5

Jeg er så glad for at Florie reiste bak denne bilen og kunne redde lille Luna. Ellers vet jeg ikke hva som hadde skjedd med henne. Håper hun kan glemme sitt tidligere liv, og nå bare fokusere på å ha det BRA!

 

Lik oss på Facebook