Natten var kald og de nyfødte geitene frøs. Men se hvordan eieren løste det. Så utrolig søtt!

Arthur, Edith og Eleanor er tre stykker utrolig søte og lykkelig nyfødte killinger. De bor på gården Sunflower Farm i Cumberland i Maine, USA, som hver vår bruker få omverdens oppmerksomhet når de legger ut videoer på noen av sine mest nusselig dyr, skriver danske Dagens Dyr. På Sunflower Farm slaktes ingen dyr, men lever som melkegjeter eller som selskapsdyr.
De tre geitene var nyfødte når temperaturen falt og det ble en kald natt. Da syntes eierne av gården at det var en perfekt mulighet å bruke genserne som Stella, en følger på nettet fra Tennesse, hadde sendt til dem.

«Så gode og gjort av vakkert ull! Det gjorde min morgen med dem ute i sine fantastiske gensere!» står det i beskrivelsen av videoen på Youtube.

[adsense2]

Og gjett om de små killingene er bedårende søte og de ser lykkelig ut der de tripper rundt sin mamma. Se klippet under!Lik oss på Facebook