De låser den døvblinde hunden inne i et lite rom. Men se når disse heltene åpner døren!

Hunden Splinter har ikke hatt det lett i livet. Når han ble syk stengte eierne hans han inne i et isolert rom istedet for å gi han hjelp. Eieren trodde han hadde skabb og ville ikke at de andre hundene skulle bli smittet. Dag og natt lå han ensomt i rommet og ble sykere og sykere. Pelsen hans ramlet av kroppen hans.

sp1

Men etter å ha bodd ni år hos eieren som plaget ham ble endelig døren åpnet og Splinter sluppet ut. Eierne hans har blitt anmeldt for dyreplageri og alle andre hundene i huset håndteres nå av myndighetene. Splinter fikk bli med til en veterinær.

sp2

Der fant man ut at Splinter hadde Cushings syndrom og sykdommen hadde gjort at pelsen hans falt av. Han hadde dessuten en svulst i magen på størrelsen med en fotball. Den veide nesten 2 kilo. Dessuten var han både blind og døv.

sp3

Rednings-organisasjonen Marley’s Mutts tok seg av lille Splinter og samlet inn penger til behandlingen hans. De behandlet øre infeksjonen hans og så til at svulsten ble operert bort. Men framfor alt ga de ham kjærlighet for første gangen i hans liv.

sp4

[adsense2]

En måned etter Splinter hadde blitt reddet ble han adoptert av Trisha Ekema i Bakersfield, California. Hun så en bilde av han på Marley’s Mutts hjemmeside og ble forelsket i han med en gang.

sp5

Nå har det nesten gått et år siden Splinter ble reddet. Pelsen hans har fortsatt ikke vokst tilbake, og huden hans er dekt i arr etter alt han har gått igjennom. Splinter er blind og nesten helt døv. Men han er trygg.

sp6

Nesten 17 000 personer følger Splinters liv via hans Facebookside der eieren legger opp bilder fra hans eventyr.

sp7

Jeg er så glad for at Splinter fikk en ny sjanse! Takk til alle som reddet han, og takk til Trisha som ga han et trygt, nytt hjem fullt av kjærlighet! Del om du er enig i at ingen hunder skal bli behandlet slik og at alle fortjener et trygt hjem!