Den eldste hunden som noensinne har levd er død. Maggie ble 30 år gammel.

Australia mistet idag en veldig elsket, gammel sjel idag. Maggie, den Australske Kelpien, døde etter å ha levd i 30 år, i følge Brian McLaren. Hun brukte livet sitt med han og gikk turer med han på den store gården deres.

De fleste hunder lever mellom 11-15 år (og for noen heldige, noen år til), men denne fantastiske hunden levde mye lenger enn det.

maggi1

Uheldigvis har McLaren mistet dokumentasjonen som spesifiserer Maggies fødselsdato, så den offisielle rekorden for den eldste levende hunden hører fortsatt til Bluey, den Australske Cattle hunden som levde til å bli 29 år og 5 år, tilbake i 1939.

maggi2

Til tross for Maggie sin alder, hadde hunden relativt friske og raske dager fram til noen dager før hun gikk bort.
«Hun var 30 år gamle, men hun fungerte fram bra til forrige, hun gjorde det hun vanligvis brukte å gjøre», sier McLaren til The Weekly Times.

maggi3

Men plutselig gikk alt nedover på to dager og igår, da jeg gikk hjem for å spise lunsj så jeg til meg selv.. «Hun har ikke lenge igjen,» legger han til.
Avisen rapporterte også at Maggie døde i fred og ro. «Jeg er trist, men jeg er glad hun forlot oss slik hun gjorde,» sier han om hennes død.

Se klippet om Maggie under.

Lik oss på Facebook