I 8 år hjalp grisen Lulu sin blinde venn med å finne mat.

Denne historien er både sørgelig og vakker, men framfor alt er den et bevis på hvor kloke dyr er. En del tror kanskje at kuer og griser er dumme – men Baby og Lulu beviser det motsatte.
Organisasjonen Don’t Forget Us Pet Us jobber med å redde dyr i Dartmouth, Massachusetts. De tar inn kyr, griser, får og hester fra andre gårder og slakterier og gir dem et riktig drømme liv.

Grisen Lulu kom til gården som liten for nesten 10 år siden. Hun var ikke vant til menneskelig kontakt og skrek så fort man tok i henne. To av hennes ben var skadet, dessverre etter at hun ble klemt under moren sin, og hun kunne ikke gå ordentlig. Hun var svakere enn sine søsken og søsknene hadde bitt henne i svansen til hun ble helt blodig.

lu1

Men Lulu ble frisk og det tok ikke lang tid før hun begynte å stole på mennesker. Hun vokste opp og ble virkelig stor.
Personalet plasserte henne i samme inngjerdet som den blinde kuen Baby og et dypt vennskap ble skapt. Baby, vanligvis brukte å mislike andre dyr, ble lykkelig med Lulu.

lu2

Lulu ble Babys øyne og hjalp henne med å finne fram i hagen. I 8 år levde de sammen.

lu3

Men for noen uker siden skjedde det som alle var redde for. Lulu gikk bort. Personalet på gården visste det kom til å bli hardt for Baby, men de hadde ingen anelse om hvor lei seg hun skulle bli.
Baby gikk i sirkler, leitet og brølte etter Lulu. Hun var utrøstelig og savnet sin beste venn.
lu4

Samtidig, på andre siden av byen, fantes det en annen lei seg ung ku. Hun skulle bli sendt til slakt men rømte hele tiden. Flere ganger på rad hadde kalven lykkes i å rømme fra slaktehuset og begynte nå å bli kjent i området etter at et bilde på rømlingen ble publisert på nettet.
Til tross for snø og kulde hadde hun rømt til skogs, og nektet å bli slaktet.

lu5

For noen dager siden ble hun fanget og en kvinnen spurte slaktehuset om det var mulig å kjøpe henne. Hun hadde sett bildet av kalven i snøen og ville at hun skulle få komme til Don’t Forget Us Pet Us sin gård istedet. Slakteriet gikk med på det og kalven fikk flytte inn.

lu6

[adsense2]

Hun ble plassert for seg selv for å bli kjent med omgivelsene, men det gikk ikke mange minutter før hun hadde rømt igjen. Rett inn i Baby sin hage.

lu7

Akkurat som Lulu hadde passet på og tatt hånd om Baby, ville nå Baby passe på den lille kalven. Personalet ble forbauset og glade når de så den her nye siden hos Baby.

lu8

Det er enda ikke bestemt hva den lille kalven skal hete, og organisasjonen har planlagt å holde en navn avstemning på sin Facebookside. De planlegger til å med å bygge et høyere gjerde rundt Baby sin hage. Ikke for at de tror kalven kommer til å rømme igjen, men man vet jo aldri.

lu9

Baby, Lulu og kalven er alle bevis på hvor kjærlighetsfylte dyr er. Kuer og griser er klokere enn mange tror og de fortjener å bli behandlet med respekt! DEL om du er enig!
Jeg ønsker Baby og hennes nye venn lykke til her i livet!