Den hjemløse hunden var så tynn at de kalte henne Spaghetti. Men se den UTROLIGE forvandlingen!

Barilla, den lille valpen, ble tatt med til et spansk hjelpesenter, ettersom beina hennes var synlige igjennom huden hennes og organene nærmest feilet.
Barilla var på vei til å dø, så tynn og mager hun var, men etter bare syv uker kunne Eduardo Rodriguez, eieren av det spanske redningssenteret, fortelle om Barillas utrolige forvandling!

Den stakkars hunden var så tynn og skrøpelig at hun så vidt klarte å bære sin egen kroppsvekt.
ba1

Hun veide nesten ingenting. Hun fikk drypp men alle de ansatte var redde for at organene hennes skulle svikte.
ba2

«Hun hadde vært så utsultet av mat og vann at når vi tok henne inn klarte hun ikke å bevege verken hode eller halen», forteller Mr Rodriguez til Daily Mail.
«Jeg har aldri sett en hund i så dårlig tilstand som Barilla,» sier han. «Vi hadde henne på drypp i seks timer før vi begynte å mate henne».
ba4

«Mannen som ringte oss å fant henne sa han hadde funnet henne slik på gaten, men om hun hadde bodd som gatehund hadde hun klart å få i seg næring gjennom søppel eller lignende. Det er mer sannsynlig at noen har låst henne inne slik at hun ikke har fått mat,» forteller han.

De leter fortsatt etter gjerningsmannen som står bak tilstanden til Barilla. «Hun har merker på beina og potene. Vi tror de stammer fra at hun har prøvd å dra sin egen kroppsvekt etter seg, da hun ikke har vært sterk nok til å bære sin egen kroppsvekt.»
ba3

Nå, etter en god stund, har hun heldigvis gått opp i vekt. Syv uker etter ser hun ut som en fullstendig annen hund.
ba6

Mr Rodriguez fortalte at han har bestemt seg for å adoptere hunden, da han forelsket seg i henne første gang de møttes og han har knyttet et sterkt bånd til henne.

 

[adsense2]
Under er Barilla med sin nye familie, Eduardo Rodriguez og konen Carolina Lopez Gonzalez. Han bor nå med dem og deres 14 år gamle datter samt deres fem andre hunder.
Endelig lykkelig, frisk og sunn igjen!
ba7

Dette var en forferdelig trist historie å lese, men jeg er så glad for at hunden Barilla endelig har det bra! Se så sunn og frisk hun ser ut nå, og med en ny, kjærlig familie. Lykke til videre, Barilla!

Lik oss på Facebook