Når den gamle mannen døde, fant de DETTE i leiligheten hans. Noe slikt har de aldri sett før!

«Feite Vincent» er en 7 år gammel dachshund fra Houston, Texas USA. Han flyttet inn hos en organisasjon for dyre velferd etter at eieren hans døde for 8 måneder siden. Ingen av de ansatte hadde noen gang sett noen i samme dårlige form som Vincent før.

fet1

Den lille hunden veide 17 kg! Dette gjorde det vanskelig for Vincent. Vekten ga han forhøyet kolesterolnivå, ryggproblemer og gjorde at han knapt kunne gå.

fet2

De fete årene er nå heldigvis borte for alltid. Veterinæren Melissa Anderson setter Vincent på et balansert kosthold og tar han regelmessig med på tur. Dette gjør at han kommer ned til en normal vekt.

fet3

De trener både i vann og ved å gå turer. Hurtig kan man se de første resultatene og utviklingen er lovende. «Vincent har deltatt fra starten av og er ikke redd for å bevege seg. Han elsker å gå på lange daglige spaserturer, men er fortsatt ganske glad i mat. Jeg tror han snart vil bli helt frisk igjen,» sier Anderson.

fet4

«Han venter alltid utenfor døren på meg», ler Melissa.

fet5

Nå veier Vincent kun 7,5 kg, en mye sunnere vekt. Snart vil han gå ned til 6, og er da klar for en ny familie. «Det er viktig at Vincent kommer til en aktiv familie som kan gå mange turer med han og kontrollerer matinntaket hans. Da vil han fortsatt ha mange lykkelige år framover,» sier Melissa Anderson.

fet6

Han er knapt til å kjenne igjen! Takket være mosjon og god mat er han nå på vei til å bli helt frisk og raskt igjen. Den glade Vincent har funnet gleden i bevegelse og mosjon og kan nå leve et sunt liv. Forhåpentligvis klarer han den siste etappen – å få en ny familie. Vi krysser fingrene for ham, og er glade for at han er såpass langt på vei!
Del om du er enig!