Noe flyter rundt båten hennes, men når DETTE nærmer seg, blir hun sjokkert!

For de fleste er det en hendelse for livet å se en hval. Skal man dømme etter denne videoen, ser det like stas ut for hvalen å se menneskene og.

Videoen ble lastet opp av «One World One Ocean» i 2012. Siden da har den fått nesten åtte millioner visninger på Youtube – og du skjønner fort hvorfor. Når turisten får øye på denne hvalen, som er mor, løfter hun opp unge hvalen sin, slik at turistene kan se den nærmere og til og med klappe den.

[adsense2]

One World Ocean sier, «De går hvalene i San Ignacio Lagoon er vant til å bli besøkt av små turistbåter og søker ofte menneskers interaksjon. De kan lett ignorere folkene, og siden de små båtene har ikke lov til å nærme seg hvalene for mye, virket det som at hvalene liker den menneskelige kontakten.»Se den utrolige videoen over. Åh, jeg skulle ønske jeg en gang fikk muligheten til å møte en hval i virkeligheten selv. DEL om du også vil det!