Moren blir sjokkert når hennes paralyserte hund plutselig gjør dette. Fantastisk!

Sammi, en engelsk springer spaniel hund, gikk i 8 års alderen gikk gjennom en operasjon for å ta bort et ben som vokste nærme hans ryggrad. Dessverre ble ikke operasjonen vellykket, og resultatet ble at helsen til Sammi ble verre. Familien som eide han ble knust.

Sammi trengte intensiv rehabilitering, ettersom han gradvis ble paralysert etter operasjonen. Familien håpte på et mirakel og tok han til dyresenteret California Animal Rehabilitation (CARE) i Santa Monica, USA.

[adsense2]

Det gikk dessverre ikke som ventet og legene fryktet at Sammi skulle behøve å leve resten av livet sitt paralysert.
Men etter tre måneder med hard rehabilitering ble alt snudd på hodet. Sammi trosset alle odds og gjorde noe fantastisk. Takk og lov for at dette øyeblikket ble fanget på film!Lik oss på Facebook