Den hjemløse pitbullen slutter ikke å riste. Men se når mannen klapper henne. Utrolig!

Vi har ofte hyllet Hope for Paws arbeid for gatehundene i California, og her er enda en fantastisk historie. Denne gangen fikk de inn en samtale om en hjemløs pitbull som ikke lot mennesker komme i nærheten av henne. Om noen så på henne i mer enn to sekunder ble hun redd og løp derfra. Eldad Hagar, som driver organisasjonen, forsto at det skulle bli et vanskelig redningsoppdrag og tok med seg et nett for å prøve å fange henne.

De lykkes med å fange hunden, som nå har fått navnet Eden. Men hun gjorde mye motstand.

pit1

Eden skrek og sprellet, og Eldad Hagar ramlet til og med i alt oppstyret. Redningsteamet nærmet seg henne forsiktig med rolige stemmer. Jeg har nok aldri sett en hund som skjelver så mye.

Jeg kan ikke engang forestille meg hva som foregikk i hodet hennes når hun satt fast i nettet. Hun forstod jo ikke at menneskene ville henne vel.

pit2

Eldad våget ikke å klappe henne først, men prøvde med en pinne som han surret genseren rundt. Eden var usikker til å begynne med, men bet ikke i pinnen.

pit3

Nå kunne Eldad klappe henne med hånden. Det var nok den første berøringen Eden hadde fått på veldig lenge.

pit4

De fikk henne ut av nettet og tok henne forsiktig til et bur. Endelig kunne Eden slappe av litt.

pit5

[adsense2]

Når de kom frem til veterinæren så skjønte de hvor snill Eden var. Nå søkte hun trygghet hos menneskene og det virket som hun ville takke dem for at de hadde fanget henne.

pit6

Bare se hvor glad hun er! Nå skal Eden få et nytt hjem, og trenger aldri mer å bo på gaten.

pit7

Lykke til fine Eden! Her kan du se hele redningsaksjonen på film.

 

Lik oss på Facebook