Den blinde elefantens beste venn døde. Hennes siste farvel rører nå hele verden!

Etter å ha blitt reddet fra tvangsarbeid kunne elefantene Jokia og Mea Perm endelig koble av i trygghet i naturreservatet Elephant Nature Park i Thailand, en plass der elefanter tillates å være i fred og kan leve rolig.
I 17 år har duoen vært uatskillelige og gjort alt sammen. Men en uke kom den dagen alle hadde fryktet, men visste at skulle komme.

Ingen kan leve for alltid, ikke engang en elefant. I uken som gikk sovnet til slutt elefanten Mea Perm inn etter et langt liv, noe som gjorde hennes bestevenn utrolig trist. Den blinde elefanten Jokie har i 17 år levd side ved side med sin bestevenn og var utrolig utrøstelig når hennes beste venn døde.

ele1

[adsense2]

«Vi lot Jokia være ensom med sin store kjærlighet i lang tid. Han stod over henne i nesten seks timer og rørte, dyttet og lente seg mot Mea Perms livløse kropp», forteller Lek Chailert, grunnleggeren av Elephant Nature Park, på Facebook.

ele2

Jokia fikk alt den tiden hun trengte for å si adjø til sin elskede venn, men til slutt ble personalet tvunget til å begrave Mea Perm.

ele3

«Jokia kom fram til oss direkte når vi flyttet kroppen og hun rørte ved Mea Perm og ga fra seg en smertefull lyd idet hennes ved gled ivei fra henne for alltid. Vi kjenner hennes smerte», skriver Lek Chailer.

ele4

Under kan du se en video av Jokia. Det er en utrolig trist historie, men dessverre lever vi ikke alle for alltid. Jeg ble helt klart rørt av denne historien. DEL om du og ble det! Vennskap varer evig!

Lik oss på Facebook