Reven blir frustrert når hunden ikke vil leke. Da avslører han en hemmelighet millioner har lurt på!

Brødrene Ylvis ble verdenskjendiser i 2013 da TV2 slapp deres musikkvideo «What does the fox say?». Videoen har blitt sett nærmere 590 ganger på Youtube og i låten lurer guttene på hvordan reven egentlig høres ut. Ylvis og alle de andre kan nå få høre svaret. Ki Steiner har nemlig fanget reven snakke på film.

Det begynte med at han oppdaget at hunden hans hadde fått en lekekamerat i hagen. En rev sprang nysgjerrig etter hunden og virket nesten å ville leke sisten. Etter en stund ble hunden sliten og gikk opp på terrassen. Reven turte ikke følge etter og ble stående på gresset å se etter sin nye kompis. Når hunden ikke kom tilbake ble reven lei seg og skrek derfor håpefullt ut. Det høres nesten litt skummelt ut!

 

[adsense2]

Så her har dere svaret på hva reven! Rever skriker (ihvertfall når de er lei seg for at kompisen ikke vil leke mer).

Se selv i filmen under!