Hunden følger med på sin sovende far. Men følg godt med når hun vekker han!

Når Lexi er klar for at far skal våkne opp bjeffer hun ikke på ham eller vekker han på en brutal måte slik andre hunder ville gjort. Han er veldig forsiktig og måten han vekker sin far opp på vil helt klart få deg til å smile. Da hun forsiktig stryker ansiktet hans, kan du se kjærligheten og respekten han har for sin eier. Det er da hun gir ham et lite kyss på kinnet at eieren sakte men sikkert våkner opp.

[adsense2]

Det er veldig tydelig at Lexi elsker eieren sin og er klar for at han skal våkne så de kan gå på tur og kose seg sammen hele dagen. Hun vil helt klart ha det gøy med han, men er tålmodig når til å vekke han på den mest forsiktigste, roligste måten. Hvis du er en hundeelsker er dette en video du kommer til å se om og om igjen. Gleden i ansiktet til Lexi når hun endelig klarer å vekke ham er helt utrolig søtt! Bare se selv og husk å dele med andre slik at de og kan få seg et smil og en liten latter av denne søte videoen!Lik oss på Facebook