Hun var forlatt for å dø. Men det hun gjorde når hun så redningsmannen? UTROLIG!

Da Animal Aid Unlimited of India først fant henne hadde denne triste valpen lidd av valpesyke, en sykdom som gir feber, hosting og spying samt andre symptomer. Om sykdommen ikke blir behandlet vil den etterhvert gå løs på nervesystemet og gi store problemer i form av anfall, lammelse og mulig død. Hun var så sliten da hun ble funnet at hun ikke klarte å reise seg fra bakken der hun ble funnet. Hun hadde sår på hele kroppen og så ikke ut til at hun kom til å klare seg en dag til. Men hennes livslyst skinte igjennom: med en logrende hale og håpefullt blikk visste hun når hjelpen endelig kom.

Hun ble tatt med fra gaten og fikk medisiner så fort som mulig. I løpet av noen dager var den lille helten på beina igjen, spiste og levde lykkelig! Hun er nå en nysgjerrig hund som elsker å kose og å bli klappet på hodet.


Lykke til videre! DEL gjerne denne med dyrevennene dine:

Lik oss på Facebook