Elgen skulle hoppe over gjerdet når det gikk galt. Men se hva mannen gjør. Så utrolig fint!

En ung elg gjorde et tappert forsøk i hoppe over gjerdet utenfor en villa i Canada. Det gikk ikke helt etter planen og endte opp med at elgen satte fast begge frambena i plankene på gjerdet. Elgen fikk panikk og forsøkte å dra seg løs, men han hadde satt seg ordentlig fast.
Når mannen som bodde i huset kom ut i hagen fikk han det sjokk idet han fikk øye på de to skrekkslagne brune øynene og visste han var nødt til å reagere raskt. Han hentet fram øksen.

[adsense2]

Han fikk hjelp av en nabo og de begynte forsiktig å hugge løs elgen som nå var så trøtt at den knapt orket gjøre motstand lenger. Etter noen minutter var den ene hoven løs og snart den andre og. Elgen stilte seg opp på skjelvende ben og tittet på sine reddere. Han står der en ganske lang stund og vet ikke helt hva han skal gjøre. Etter en stund forsvinner han bort langs veien, forhåpentligvis tilbake til skogen der han hører hjemme.

Under kan du se en video av hele redningsaksjonen. Så bra alt gikk fint til slutt!Del om du synes det var utrolig snilt gjort å hjelpe elgen. ALLE dyr fortjener å bli behandlet med respekt, selv om noen kanskje er litt større og mer skremmende enn andre.

 

Lik oss på Facebook