Han fikk vite at adopsjonen var mislykket… Men se på ansiktet hans når det skjer et MIRAKEL!

Det er en hjerteskjærende virkelighet at det finnes mange hunder der ute som venter på å bli omplassert og er desperate etter et godt hjem for alltid, som vil gi dem den kjærligheten og respekten som de fortjener.

En liten pitbullblanding som heter March ankom dyrebeskyttelsen som en gatehund. De frivillige var så bekymret for ham fordi han var en utadvendt og flott ung hund. Hvorfor ville ingen beholde ham og gi ham kjærlighet?

Dagene gikk og den nydelige lille hunden begynte å bli mer og mer deprimert. Han var vant til å løpe rundt og ha det gøy, men nå var stakkaren nervøs og redd. Han ønsket et hjem mer enn noe annet, og endelig gikk drømmen i oppfyllelse.

March var akkurat i ferd med å bli adoptert av en familie, da det utenkelige skjedde, adopsjonen gikk ikke igjennom. Vi kan ikke si med sikkerhet, men når nyheten ble kjent, så var det akkurat som om han forsto det. Det virker nesten som at han vet at han ikke skal få komme til et nytt hjem.

Fox 29 nyhetsoppleser Dawn Timmeney fikk høre om den hjerteskjærende historien, og hun visste at hun måtte gjøre sitt beste for å få den stakkars hunden til å bli adoptert. Hun tok et bilde av ham når han var på sitt tristeste, og da begynte alle å be om at en ny familie skulle redde  ham.

Les videre for å se hva som skjedde med March, den tristeste hunden i verden.

sad1

March liker ikke å være alene hos dyrebeskyttelsen. Han får mat og en seng å sove i, men det noe som gjør han nervøs ved å være omgitt av fremmede.

Uten å vite hva fremtiden skulle bringe, så begynte denne flotte hunden, som alltid var så glad og leken, å bli mer og mer deprimert hvor hver dag som gikk.

sad2

Det var like før han ble adoptert av en ny familie. Det var nesten så han skulle bo i et hjem som reddet han og som skulle gi han masse kjærlighet og respekt. men av en eller annen grunn, så ble adopsjonen mislykket.

Nyhetsoppleser Dawn Timmeney fikk høre om den deprimerte hunden og bestemte seg for å gjøre noe. Hun tok et bilde som siden gikk viralt! Men er det nok til å redde livet hans?

sad3

Når bildet ble delt, så viste mennesker fra alle steder interesse i den triste hunden. Men selv med all interessen , og med tiden som gikk, kunne han bli reddet?

sad4

Plutselig kom nye nyheter. Det virket som en familie var interessert i å adoptere ham! March virket veldig klar over sin uheldige situasjon, selv med disse gode nyhetene, så virket hunden ikke særlig begeistret. Vil den andre familien trekke seg slik som den første gjorde?

Turte han å håpe?

sad5

Ja! Med litt flaks og med hjelp fra Dawn Timmeney, så virker det som at March er klar til å leve et godt og lykkelig liv med sin nye evigvarende familie!

sad6

Og med et ansikt som dette, hvem vil vel ikke dele livet sitt med ham?

[adsense2]

Denne historien ender godt, men vi må ikke glemme alle de andre hundene som trenger et hjem og mennesker som kan gi dem kjærlighet. Ikke glem, at å adoptere en hund vil gi deg en venn for livet!

Vennligst DEL Marchs utrolige historie hvis du kunne tenke deg å gi en hund et godt hjem!

Lik oss på Facebook