Når de skannet denne hundens mikrochip, oppdaget de noe forferdelig!

Mange hunder har mikrochip slik at man skal vite hvem de tilhører.

Så hvis en hund kommer bort fra eieren sin, så kan de spore den opp ved skanning.

En vakker husky som bor på the Seal Beach Animal Care Center ble reddet etter at han ble funnet langs veikanten. Han trengte et godt hjem, og de ansatte bestemte seg for å scanne ham.

Først kunne de ikke se at han var registrert, men de ville finne ut av hvem han hadde blitt solgt til, spesielt siden han var en ren hunderase. Det var da de fant ut av den forferdelige virkeligheten. Hunden hadde blitt solgt til et laboratorie som hadde et dårlig rykte på seg for å gjøre grusomme forsøk på dyr.

Det er usikkert hva slags tester hunden hadde gjennomgått, men det har mest sannsynlig vært et mareritt.

[adsense2]

Laboratorier kvitter seg ofte med hunder som ikke er psykisk sterke nok til å holde ut all testingen, og det er nok det som er tilfellet med denne huskyen som fikk navnet Nate etter at han ble reddet.

Mange hunder som har vært i laboratorier blir psykisk forstyrret, og det gjør det vanskelig å plassere dem i fosterhjem. Heldigvis var det ikke sånn for Nate.

Videoen er en hjertevarmende historie, og kvinnen fra omsorgssenteret forteller hvordan han smeltet hjertene til alle de ansatte. Han elsker å leke og er en herlig hund. Etter 4 måneder på senteret fant de et godt hjem til ham. Familien han bor hos nå gir ham masse kjærlighet, hunden har det kjempebra og har masse energi. Heldigvis har han ikke fått varige men etter all testingen han ble utsatt for.