Hun filmer 3 polarulv i ute skogen. Hold øye med ulven bakerst. Vi får frysninger!

En villmarksfotograf filmet tre nydelig ulver idet de tok en pause etter lang dag. Hun klarte å fange noe på film som er et sjeldent syn.

Det var en vanlig dag for de tre ulvene. De hadde vært opptatte med å jakte og løpe hele dagen, så forståelig nok ville de ta seg en liten pause og tilbringe litt tid sammen. Heldigvis, for kvinnen bak kameraet, ble hun ikke lagt merke til av de vakre dyrene, fordi de ser alle ut til å være helt komfortable og trygge i sine omgivelser og ubevisst om at fotografen bare er noen meter unna.

Ulvene er helt stille ved skogen, der de ser utover den hvite sneen, da plutselig, i respons til ulingen fra noen venner i det fjerne, løfter den største av ulvene hodet og uler ut mot himmelen.
Han nyter soloen sin ett par sekunder før resten av vennene hans blir med og former ett herlig kor ulikt noe du noen gang har hørt før.

[adsense2]

Se for deg at du går alene i skogen og du hører noe som dette i det fjerne. Det er virkelig en fantastisk påminnelse på at selv om mennesker har teknologi og andre goder, når vi er i deres domene, er det de som er eier landet.

DEL denne videoen om du synes disse nydelig dyrene fortjener å bli bevart!

Lik oss på Facebook