De redder en blind prærieulv. Men noen dager senere får de seg en skikkelig overraskelse!

Det var da redningspersonellet fra Animal Rescue Team fant en prærieulv de så hvor ille form hun var i. Ikke nok med at hun var blind, hun hadde overlevd en utilsiktet forgiftning, et fall på flere meter ned i et uttørket elveleie, dehydrering og til og med hadde hun et pistolskudd i hodet.

Personalet tok hånd om henne og fortet seg tilbake med den trøtte og skadede prærieulven til sin sykehusavdeling. Kort tid etter kom neste overraskelse.

Den skadede ulven virket å være i veldig dårlig form når redningspersonalet kom inn med henne til anlegget sitt for å redde henne. Pistolskuddet som traff henne hadde gjort henne blind, noe som gjorde at hun ikke så hvor hun gikk. Dette var trolig årsaken til at hun falt flere meter ned i den uttørkede elveleiet.

ulv1

Hun hadde dessuten blitt forgiftet når hun spiste noe de tror var rottegift. Hun var også reelt uttørket.

ulv2

«Hun var i så dårlig form at hun sluttet å puste. Vi gjorde hjerte og lungeredning til vi kom fram til veterinæren», skriver redningspersonellet på Facebook.
Takk og lov ble hun funnet i tide og de klarte, ved hjelp av både kjærlighet og stort mot, å langsomt innhente henne igjen.

Men en morgen, når personalet skulle vaske buret hennes, ble de møtt av en reel overraskelse.

ulv3

ulv4

Det viste seg at prærieulven hadde født små unger iløpet av natten. De små ungene var friske og trygge ved sin modige mors side.

ulv5

«Selv om hun er blind er hun den beste moren vi noen sinne har sett», skriver personalet på Facebook.

ulv6

[adsense2]

De små ungene kommer til å bli ved mors side til de er tilstrekkelige store og sterke til å gi seg ut på egenhånd. Mammaen selv kommer til å få all den hjelp og støtte hun behøver for å ta hånd om sine små unger. Hun kommer siden til å flyttes til et naturreservat der hun i ro og fred kan leve sitt liv i trygget, langt ifra våpen og forgiftninger.

Jeg vil passe på å sende en varm hilsen til personalet som stilte opp og reddet mammaen og hans små barn fra de utrygge miljøene hun befant seg i. Jeg vil også sende en real styrkeklem til den ferske mammaen for hennes utrolig styrke og ønske henne og hennes små unger et langt og lykkelig liv videre!

DEL om du synes denne historien var ganske så utrolig!

Lik oss på Facebook