5-åringen leker med sine beste venner. Men følg med når hun løfter armene i været. Fantastisk!

Når våren endelig hadde kommet ville denne lille jenta naturligvis ut i naturen for å nyte solens varme stråler, og med seg på slep hadde hun med seg sine beste venner – familiens 14 (!) schæferhunder.

5-åringens pappa som var med sin lille datter ut, innså umiddelbart at han var nødt til å filme bestevennenes fantastiske lek på den store engen. Når den lille jenta løfter armene i været og kaster gress i luften til hundenes store glede, er det virkelig et tegn på hvor fint vennskapet mellom mennesker og dyr kan være.

Videoen har blitt sett over 4,5 millioner ganger og det er ikke vanskelig å forstå hvorfor. I kommentaren til videoen skriver pappaen også ”Hvem har sagt at schæferhunder er farlige for barn og andre hunder? Hunder, våre beste venner :-)”

[adsense2]

Jeg er enig i hvert ord han skriver. Se jenta og hundene leke sammen i videoen under!

Lik oss på Facebook