Ingen trodde på ham når han sa hvordan katten kom seg inn i hjemmet. Så han filmet DETTE!

Hvis du har en katt som liker å være ute, er det mest sannsynlig at du er nødt til å åpne døren for å slippe pus inn eller ut. Kanskje har du en katte-dør installert som gjør det hele lettere? De fleste katter venter tålmodig på at eier skal åpne døren for å slippe de inn. Livet hadde vell vært mye lettere for eiere og kattene kunne ringe på døren for å slippes inn?

Eieren til denne katten, Patrick Dougherty, la ut denne filmen av den smarte katten hans i action. Patrick forteller og at Bruno, katten, bare ringer på døren når det passer seg og noen er hjemme, våken og kan slippe han inn. Han gjør det aldri når eierne ligger å sover, da katten ikke vil forstyrre søvnen deres. Ikke bare er katten Bruno smart, han er omtenksom og!

[adsense2]

Se selv i videoen under! Om bare alle katter lærer seg å ringe på dørklokken når de skal inn!