Hun adopterer en syk hund for å la den dø i trygghet. 3 måneder senere? For et MIRAKEL!

Det er trist å tenke på, men det finnes veldig mange hunder der ute som desperat trenger et trygt hjem fullt av kjærlighet!

Det er heldigvis mennesker som brenner for å redde dyr, og legger ned hele sin sjel for at hjemløse katter og hunder skal få seg et hjem.
Den amerikanske moren Mary og hennes døtre, Abby, Anna og Alaina har tilbringt mye tid i Tyrkia igjennom årene, der de forsøker å hjelpe så mange gatehunder de kan som mulig.

Dyrehjemmene i landet velger sjeldent å avlive hunder, så det kan bli overfullt på mange omplasseringshjem. På et hundehjem finnes det 4000 hunder på en og samme plass og forholdene der er virkelig sjokkerende. Selv om Mary og døtrene hennes forsøker å hjelpe til var de helt enkelt for få til å hjelpe alle hundene. Men de gjorde alt de kunne.

[adsense2]

Når Marias lille datter så en døende valp, visste hun at hun var tvunget til å ta med den stakkars hunden hjem til sitt hus, slik at den kunne dø i fred og omringet av kjærlighet. Valpen led av valpe-syke, som forårsaker alvorlige neurologiske problem og nesten alltid leder til døden.
Den lille hundevalpen så ikke ut til å bry seg om at oddsene var imot henne. Hun kjempet så hardt hun kunne for å kunne bli i hjemmet de hadde ført henne til…

Selv om det er trist at det finnes så mange hunder der ute som trenger hjelp, er det slike historier som minner oss på at det alltid kommer til å finnes håp, bare du har tro og vilje. Hadde flere familier vært som denne hadde kanskje hver eneste hund hatt et trygt hjem.
Se videoen under!



DEL videoen om du vil hylle familien og deres innsats! 

Lik oss på Facebook