Hesten har ikke sett sin beste venn på 4 år. Se når de gjenforenes!

Det har gått 4 år siden Sue Blagburn lastet opp denne filmen på Youtube, men enda idag når jeg ser den gir den meg frysninger.

I december 2013 kjøpte Sue tilbake Arthur, en hest som hun selv fostret opp men ble tvunget til å selge i 2008. Arthur måtte forlate sine to venner som han hadde kjent siden han var ett lite føll, hestene William og Harry.

Og det er gjenforeningen mellom disse bestevennene som har rørt tusentalls til tårer igjennom årene.

[adsense2]

«Når denne filmen spilles inn står William og Harry i en hage der de har stått i to uker, i en by langt fra den de bodde i fra starten av. Spørsmålet vi spurte oss selv om var hvordan de ville ta imot sin gamle venn, Arthur, som under de siste fire årene har levd på et høy klasse, privat treningsanlegg og skulle han kjenne de igjen?», skriver Sue.

Klippet under er en fem minutter lang følelsesladet film, med utrolige scener ingen var forberedt på! Se selv!


Lik oss på Facebook