Den store hunden blir reddet. Men det han gjør for å hjelpe andre forlatte hunder? Fantastisk!

Familien som ga Charlie til dyrebeskyttelsen hadde ikke tid til ham. Det kunne man se.

Charlie er en Catahoula mix, og er en naturlig stor hund. Men når han var omringet av familien sin i Denver, Colorado, var han minst 15 kilo undervektig.
charli1

Han var faktisk i så dårlig form at de ansatte trodde han slag fordi han pustet og peste så kraftig etter det som virket som hans første gåtur.
Dette stoppet derimot ikke Charlie fra å få seg et fosterhjem, takket være Dumb Friends Leauge. Han fikk en åpen dør – og åpne hjerter – hos en lokal familie.

Alaina Bupp og hennes ektemann gikk med på å være fosterforeldre til Charlie i en måned for å holde øye med anfallene hans.
Men til stor overraskelse fikk ikke Charlie flere slag eller anfall.

Etter en måned hos fosterforeldre, og med den treningen han trengte, bestemte Bupp seg for at Charlie skulle bli en permanent del av familien.

«Det var noe med Charlie», forteller Alaina Bupp til The Dodo. «Vi ville begge beholde han, så vi bestemte oss for at han ble en del av familien.»
Etter å ha tatt vare på Charlie en stund, bestemte de seg for å fortsette som fosterforeldre. De ville hjelpe flere hunder som Charlie.
Deres første mulighet til det var en liten Chihuahua, en hund som også var kraftig undervektig, og kald nesten hele tiden.
Der kom fordelen med å ha en stor hund fram!
Chihuahuaen innså at Charlie var mer enn bare en kjærlig venn. Han var også 45 kilo med varme!

charli2

«Charlie er en stor gutt, og han gir fra seg mye varme», sier Bupp.
Det å se den nervøse lille hunden kose seg ved siden av den avslappa Charlie på sofaen, Bupp innså at Charlie kanskje hadde et talent for nettopp dette å varme hunder.

charli3

Flere fosterhunder kom, og for det meste små hunder som trengte forandring i livet. Det første steget var å føle seg trygge. De trengte bare å finne Charlie. Han var så rolig og varm at det smittet over på den.

«Jeg tror det handler om selvsikkerhet», sier Bupp. «Det får dem til å føle seg trygge.»

charli4

I de tre årene Charlie har levd hos Bupp familien, har han spilt en stor rolle i fostre og hjelpe 13 andre hunder. Han har hjulpet med angst hos hunder som har vært nervøse og snudd livet deres på hodet. Alle har fått selvsikkerhet og trygget fra han, og har mulighet til å få seg et nytt «for alltid»-hjem.

charli5

Den siste hunden Charlie hjalp var faktisk enda en Chihuahua. Tilbake til starten!
«Den lille hunden er fortsatt litt redd rundt meg, men han elsker Charlie», sier Bupp om den lille Chihuahuaen.

Charlie sover i sengen med matmor og matfar, og dette har gjort at de små hundene også blir vandt til å ligge i sengen, fordi de ser store, snille Charlie gjør det.
«Med en gang Charlie kommer opp i sengen, følger den andre hunden etter», forklarer Bupp. «Jeg veit de ikke hadde gjort det om de ikke hadde vært for Charlie.»

[adsense2]

Det virker som Charlie forteller at, «Se? Mennesker er faktisk snille.» Fantastisk av Charlie!

charli6

DEL den utrolige historien om den fantastiske hunden Charlie!