Mammaen får panikk når føllet setter seg fast. Men det mannen gjør smelter alles hjerter!

Det var en helt vanlig dag. Mannen var ute og kjørte bil i fred og ro, når han plutselig ser en stor og majestetisk hest på en bro. Han sto blikkstille og mannen kunne se hvordan hesten tittet ned på ingenting.

Først trodde han hesten helt enkelt sto og tok inn atmosfæren og naturen. Men når han tittet nærmere så han hvordan mammaen tittet ned på hennes føll som satt fast i en smertefull posisjon i et hull i broen. Føllet var skrekkslaget der hun satt fast, og mammaen kunne ikke gjøre noe annet en å håpe at den løsnet seg. Hun kunne ikke selv redde føllet.

[adsense2]

Men mannen som så hestene bestemte seg heldigvis for å gripe inn. Se redningen nedenfor som har varmet titusenvis av dyrevenners hjerter.


Man Rescues Young Horse from Bridge by media-viral

Lik oss på Facebook