De filmer en stor elg i skogen. Men når den rister på hodet? WOW!

Familien Eberhart var på hytten sin like utenfor Laramie, Wyoming i November 2015. Ut av vinduet deres, i det snødekte landskapet, blir de vitne til et nydelig syn. En elg som trasker rolig rundt!

De begynner å filme det majestetiske dyret med en gang, da elgen plutselig rister på hodet og de rett og slett ikke kan tro det de ser. I videoen under kan du se det utrolige denne familien var vitner til. Kim Eberhart videresendte klippet til «National Geographic» og forklarte at når elgen ristet på hodet, falt ett av gevirene dens av!

[adsense2]

Du vil høre hvor sjokkerte familien er i klippet under. De er redde for at det er noe i veien med elgen, men det viser seg at fakta snart viser seg og det er en vanlig, ofte smertefri del av parringssesongen til hann-elgen.

Denne korte videoen er rett og slett utrolig, for selv om det at elger mister gevirene sine er ganske vanlig, er det veldig uvanlig å faktisk fange et slikt øyeblikk på film!

Har du noen gang sett noe slikt før?