De avlivet nesten den store hunden fordi han var «stygg». Men det som skjer får meg til å smile!

Man skal aldri være for rask til å dømme noen utifra utseende. Det skjedde nemlig nesten med hunden Loki, en Napolitansk Mastiff hund, som ble plukket opp og tatt med til Manhattan Animal Care Center (ACC). Lokis store størrelse og vekt fikk folk til å tro at han var skummel og aggressiv og han mistet nesten livet på grunn av denne frykten for han.

Fordi de var redd for størrelsen hans, måtte de ansatte fra dyrevern beskyttelsen som skulle hente han, være nødt til å bedøve han. Etter han ble bedøvd fikk de tatt han med seg. Bare to korte dager etter han kom fram, før noen hadde blitt ordentlig kjent med hunden, ble han satt på listen over hunder som skulle avlives.

Heldigvis fant Lokis tidligere eier ut om denne store, skumle hunden ACC hadde. Han måtte trå til og forsvare Loki. Han forklarte at hunden, til tross sin størrelse, elsker både mennesker og spesielt barn, og er til og med komfortabel rundt katter. Han ville gjøre det helt klart at Loki var en snill, men stor hund. Hadde det ikke vært for at den tidligere eieren mistet hjemme sitt, og ble nødt til å gi han bort, hadde han fortsatt beholdt sin kjære Loki!

dog1

Loki ble heldigvis ikke nødt til å avlives, men livet hos ACC ble ikke lettere for han. Han fikk fortsatt lite omgang med mennesker, til tross for at den tidligere eieren hadde sagt at han var ufarlig, var folk fremdeles redde for han.

Noen fra Rescue Dogs Rock NYC, visste at om de ikke gjorde noe med situasjonen fort, kunne det være Loki uansett ble nødt til å bli avlivet. De dro derfor til senteret og hentet han derfra.

«Når vi først møtte han var han ganske skremmende på grunn av sin størrelse, du kan se han er avmagret og burde faktisk veie mer», sier Stacey Silverstein fra Rescue Dogs Rock NYC i et intervju med The Dodo. «For å være ærlig var jeg litt redd han i starten, men han vant fort tilliten min.»

dog2

Loki fortsetter å vinne tilliten til folk. Så fort noen klarer å se forbi størrelsen på han og virkelig ser Loki for den han er, kan de se at han er en kjærlig, elskende hund som bare vil gjøre folk glade! Han elsker mennesker, og selvsagt en stor stek med kjøtt innimellom. Må tro hva en hund på den størrelsen kan spise!

«Han er bare en stor baby som liker klemmer, å bli klødd på magen og bli klappet med», sier Silverstein.

 

[adsense2]

 

Neste mandag skjedde det ACC trodde var umulig. Som man godt kan skjønne, så fort historien om Loki spredde seg på nett, strømmet det inn telefoner fra folk som gjerne ville adoptere den store kosebamsen. Til tross for at mange ville invitere Loki inn i sitt hjem måtte de velge en familie, og nå bor Loki lykkelig sammen med dem. Den nye familien elsker han og innrømmer at han er en stor hund, min til tross for dette er hjertet hans enda større!
dog3

Heldigvis fikk Loki et nytt hjem. Kanskje lurt å tenke på neste gang man dømmer en hund kun fordi den ser litt stor og skummel ut? De fleste hunder har enda større hjerter!

DEL denne utrolige historien med en hundeelsker!

 

Lik oss på Facebook