Hun starter motoren men noe skriker fra panseret. Når hun løfter det tror hun ikke sine egne øyne! Wow!

Når det er kaldt ute søker mange dyr til varme steder for å lagre mat og føde sine unger. Noen ganger går det veldig galt. For et panser er ikke et bra sted for ekornunger å vokse opp i!

En kvinne i Pennsylvania hørte rare lyder fra moteren når hun skulle kjøre ivei med bilen sin. Bilen gikk ikke slik den skulle og det hørtes ut som noe skrek der inne. Hun visste selv ikke så mye om motorer, men når hun åpnet panseret var det ikke vanskelig å se hva problemet var!

[adsense2]

Motoren var fylt med løv og grener, og mellom dem lå noen nyfødte ekornunger. Deres mamma må ha kjent varmen fra motoren og ha syns det virket som en varm og trygg plass for ungene å fødes på. Men bileieren var ikke enig i at det var trygt, og ringte derfor etter hjelp. Nedenfor kan du se hvordan ungene løftes ut av motoren en etter enn for å bli tatt med til veterinær.
Lykke til små venner!