Hun trodde ikke på mannen når han fortalte hva hunden holdt på med. Så han filmet DETTE!

Når det regner, så er det tid for lek for denne bulldoggen! Den hoppende glade og ivrige hunden ser ut som han har den beste dagen i sitt liv der han prøver ut hagestolen i øsende regnvær. Han faller og sklir på den, og klarer så vidt det er å henge på. Synet av ham som hopper rundt på sitt nye leketøy er så søtt. Se videoen selv for å se hvor fantastisk gøy han har det!

Den morsomme bulldoggen heter Columbus og han bor sammen med menneskene sine i Ungarn. Selv om de fleste mennesker og dyr ikke liker å bli våte og prøver å unngå regnet, så ser Columbus det dårlige været som en mulighet til å lage sin egen vannsklie. Eierne filmer fra huset mens hunden hopper rundt og synes dette er det kuleste i hele verden. Han glefser mot regndråpene, og kaster seg rundt før han biter seg fast i siden og kollapser fullstendig utslitt.

[adsense2]

Columbus har definitivt funnet en måte å få regnværsdager til å se morsommere ut, og hvis han fortsetter sånn så vil han holde seg i god form i mange år fremover. Han motbeviser ihvertfall ryktet om at bulldogger er late. Mange bulldogger elsker å være i aktivitet og hopper på hver sjanse de får til å leke. Det er ikke rart at bulldogger er en av de mest populære hunderasene. De er nydelige, søte, morsomme, og videoen av dem i farta er garantert underholdende. Så ikke glem å se denne videoen hvis du har lyst til å smile i dag, og del gleden med andre!

Vennligst Del dette med familie og venner :)