Hunden kom hjem med en pose. Men det som lå i den har sjokkert en hel verden.

Hunden Pui var ute og lette etter mat ved en søppelfylling i Tha Rua-distriktet i Thailand. Men han fant noe helt annet. Nå hyller hele Thailand hunden som en helt.

Beboerne hadde blitt vant til å se Pui vandre rundt alene i området, og i blant bjeffet han på mennesker som gikk forbi. Han brukte aldri å ta med seg noe hjem, men denne gangen var annerledes.

hund1

Pui lette etter mat på en søppelfylling når han fant en hvit pose med et merkelig innhold. Pui tok forsiktig opp posen i munnen og bar den hele veien hjem til eieren sin Gumnerd Thongmak. Han plasserte posen på verandaen og begynte å bjeffe.

Gumnerds niese hørte Pui og gikk ut. Men når hun undersøkte posen som hunden hadde funnet så fikk hun sjokk. Der lå det en liten nyfødt jente.

hund2

Familien pakket inn det lille barnet i tøy og skyndet seg til sykehuset. Der ble det konstatert at hun var for tidlig født og veide 2,5 kg.

hunden

Myndighetene mistenker at moren er en tenåringsjente fra et annet distrikt, og at hun dumpet barnet fordi hun ikke kan ta vare på det. Hvis ikke Pui hadde funnet jenta, så hadde hun sannsynligvis ikke levd så lenge.

[adsense2]

hund4

En tid etter redningen, som skjedde i juni 2013, så ble Pui belønnet med en medalje, og eierne hans fikk til og med en belønning på 300 dollar. Pengene kom godt med siden familien var fattig og ikke hadde mye penger å leve for.

hund5

Det var flaks at Pui fant barnet. Det var en overraskelse for oss, ettersom han aldri har tatt med noe annet hjem. Det må være skjebnen, forteller Poomrat Thongmak til lokalavisen.

DEL gjerne denne fantastiske historien med vennene dine:

Lik oss på Facebook