Den triste geiten har ikke spist på 6 døgn. Se hvordan han reagerer når han hører en lyd utenfor!

Mr. G og Jellybean har noe helt spesielt sammen. Det er ingen tvil om at de er bestevenner og har ett vennskap jeg tror vi alle kan bli misunnelige på.
Geiten og eselets historie er ganske fantastisk. Når de blir separert fra hverandre vil de til en hver pris gjenforenes.

I mai 2014 ble geiten Mr G og eselet Jellybean reddet fra ett vanskelig liv, der de hadde levd sammen i fire år. Men de som reddet dyrene hadde ingen aning om hvor gode venner de var – og separerte dem.
esel1

De savnet hverandre noe helt utrolig. Mr G savnet Jellybean så mye at han begynte å vise tegn til depresjon. Han nektet å spise – i hele seks dager. Alt han ville gjøre var å ligge i et hjørne i låven – ikke gå ut og ikke spise.

De som hadde tatt vare på Mr G ble selvfølgelig bekymrede. Hva var det som feilet han? Snart innså de at han savnet sin gode venn, eselet Jellybean.

En frivillig kjørte i totalt fjorten timer for å gjenforene duoen. For en god ting å gjøre! Så snart Mr G så Jellybean stå utenfor, begynte han å komme tilbake til normalen. For første gang på flere dager gikk han ut igjen, eller snarere løp, for å hilse på sin gamle venn. Og så var han sitt vanlige, energiske seg igjen! esel3

De kunne ikke skilles igjen og begynte til å med å spise sammen – fra samme mat skål, som de gode vennene de er.
esel4

Vennskap kommer virkelig i alle former!
esel5
Se videoen under for å se hvordan det gikk til da bestevennene ble gjenforent!


Lik oss på Facebook