Oppdretteren ville kvitte seg med den syke valpen. Da skjedde dette og plutselig snudde alt!

Den lille hundevalpen Willow, en napolitansk mastiff, hadde ingen lett start på livet.

Når hennes brødre og søstre ble solgt til familier, ble Willow igjen hos oppdretteren – uønsket fordi hun hadde en sykdom som hindret henne i å stå eller gå når hun bare var 3 uker gammel.

Det krevde dyre behandlinger for at alt skulle bli bra med Willow, noe som fikk oppdretteren til å ville kvitte seg med den lille valpen ettersom hun ble sett på som en byrde. Men i siste sekund, like før Willow havnet på gaten, la oppdretteren ut en annonse på sosiale medier.

Heldigvis så Jennifer Williams annonsen – og satt seg i bilen med en gang. Jennifer, som har et dyrehjem for små krabater som trenger en ny sjanse, kjørte til oppdretteren for å redde Willow.

Snart kom hun frem til stedet.

– Jeg så fem perfekte små valper som løp rundt omkring på gården, og så fikk jeg øye på den som jeg måtte redde. Hun bare krabbet rundt på gården og lå flat på magen, sier Jennifer Williams i et videoklipp fra PAWsitive.

willow1

Jennifer tok med seg valpen og reiste til sin venn Gina, som hadde erfaring med å hjelpe hundevalper med liknende syndrom. Der begynte behandlingen – og bare etter noen få dager kunne Willow ta sine første, vaklende steg.

[adsense2]

Noen måneder senere kunne hun både løpe og svømme.

willow2

I dag er Willow åtte måneder gammel og lever et lykkelig liv – helt frisk fra sykdommen.

willow3

Her kan du se det rørende videoklippet:

Del gjerne videre så flere ser viktigheten av at dyr skal behandles med kjærlighet og ikke ses som en byrde.