Hunden blir funnet skadet og underernært i en kanal. Hvordan han reagerer på kjærlighet? Rørende!

Redningsorganisasjonen Hope for Paws fikk en dag en akutttelefon. Ett vitne forteller om en hund som har blitt mishandlet og så kastet flere meter ned i en elvekanal.
Da de først kommer seg ned til hunden etter den har lugget der i to døgn, ser ikke ting særlig lyst ut. Skadene hans er brutale med han har for vondt til å bli redd og forsøke å springe unna.

I bilen på vei til sykehuset får den lille hunden navnet Jordan, og når de kommer fram er veterinæren sjokkert over at han fortsatt lever.
Han får ta et ordentlig bad og sårene hans blir tatt hånd om. Han kjempe vær dag for å overleve, ikke bare på grunn av hans skader, men fordi han også har fått infeksjoner og en kraftig underernæring. De blir dessverre nødt til å amputere ett ben som er for skadd til å klare å redde.
Noen dager senere er den lille hunder mirakuløst nok mer frisk, våken og klar til å flytte til sitt nye fosterhjem der han får nye venner med en gang.

[adsense2]

For hver dag som gikk, begynte Jordan å slappe mer og mer av. Takket være trening, tid og kjærlighet er han nå en frisk hun med ett herlig, nytt liv. Han har kanskje mistet det ene benet, men ikke livsgnisten!

Se den utrolige videoen under. Jeg gråt en skvett!