Hunden blir gjenforent med søsknene 4 år etter adopsjonen. Reaksjonen? Hjertet mitt smelter!

Samo ble adoptert fra Animal Haven Shelter i Soho, av ett herlig par for fire år siden.

Mars den 6, 2016, arrangerte paret en gjenforening med Samo og søsknene hennes. Hun hadde ikke sett dem siden hun ble adoptert da hun var åtte uker gammel. Paret klarte å komme i kontakt med halvparten av flokken som alle kom til gjenforeningen på Happy Paws i NYC, der de delte historier om likheter – hva de liker og ikke liker, hvordan det har gått med helsen dems og smaken deres i mat (de er alle glad i mat!). Noen liker pinner, andre svømming, mens noen av hundene hater begge deler. De har alle spist noe de ikke burde ha spist en gang (maling, muffins, rå bacon, nøtter, kaker)! Slik hunder noen ganger gjør! De har mange likheter!
Etter å se deres emosjonelle gjenforening er det lett å se at disse hundene er familie. Se selv så søtt!

[adsense2]

Del videoen av den søte søskenflokken med en hundeelsker!Lik oss på Facebook