De fant dette mystiske dyret i grøfta. Men de ante ikke at det skulle vise seg å være DETTE!

En mann fra Florida, med navn Jeff Longo, la merke til en liten og noe uvanlig skapning som lå på bakken som han først trodde var død. Han befant seg tross alt i Tampa og temperaturen ute var stekende varm, så han regnet med at den lille skapningen hadde stekt lenge i den sterke solen da han fant den. Men da Jeff undersøkte det lille dyret nærmere, som viste seg å være ett såkalt «southern flying squirrel», ett flyvende ekorn, så han at den lille skapningen fortsatt var i live til tross for varmen. Han visste at ekornet ikke hadde særlig med tid igjen da det knapt var i livet, så Jeff nølte ikke med å plukke det lille babyekornet forsiktig opp fra bakken og kjappet seg hjem for å forsøke å redde den.

Det klarte han. Det flyvende ekornet har nå fått et navn like søtt og passende som den selv; Biscuits. Det viste seg at den lille babyen var en jente, og takket være Jeffs innsats og hjelp er hun nå, noen måneder senere, i live. Det var langt ifra lett å redde lille Biscuits, da Jeff ikke hadde noen kunnskaper om verken ekorn eller hvordan han skulle redde ett fra døden. I over to måneder, nesten hver dag, tok han sin nye pasient med seg på jobben slik at han kunne mate henne med en spesiell mikstur bestående av kremfløte og en hundevalp formel gjennom hele dagen. Han oppførte seg som en mor til lille Biscuits og holdt henne varm og trygg helt til hun var sunn og sterk igjen.

[adsense2]

Nå har Biscuits en ny familie og har blitt bestevenn med Jeffs hund, som elsker den lille skapningen like mye som han. Når Jeff ikke er hjemme selv bor Biscuits i ett stort bur både for sin egen sikkerhet, og slik at Jeff kan føle hun er trygg, da han er redd kanskje hundene hans ved uhell kan komme henne til skade, eller at hun kanskje forvirrer seg bort og rømmer. Når han derimot er hjemme får Biscuit komme ut av buret, løpe rundt fritt og leke slik hun vil. Når hun blir ivrig lager hun søte små lyder, veldig karakteristisk for slike flyvende ekorn, og det er rett og slett nusselig!

Jeff har ingen planer om å sette Biscuits tilbake i naturen da hun aldri vil klare seg uten hans hjelp. Ettersom hun har vokst opp i trygge omgivelser og har blitt vant til både mennesker og hunder er det best at hun holder seg der hun er – trygt med sin nye, koselige familie.