Han var så kald at han holdt en labb på bakken om gangen. Men resten må du se.

 

Hunder har pels for å beskytte dem mot kulde, men selv med pels så har de behov for varme. Disse hundene hadde blitt overlatt til seg selv ute i det iskalde været og noen døde, men noen få var igjen og en av de overlevende er Diesel. Diesel var ute i kulden ca 40 minusgrader og var tvunget til å holde en labb på bakken om gangen fordi det var for kaldt.

[adsense2]

Den stakkars hunden var bundet fast i en periode på fire år under alle årstider. Før Diesel ble reddet hadde han blitt sparket i ansiktet av en hest, skadet skulderen i et slagsmål med en annen hund, og eieren var lei og tenkte på å skyte ham. Diesel var fast bestemt på å overleve, og det gjorde han.

Se selv i videoen under:

Del gjerne denne videoen med vennene dine på Facebook!

Lik oss på Facebook