Han finner en bjørnunge ved siden av sin døde mor. Det han gjør da? Jeg er målløs!

Gjennom å vokse opp i Montana, utviklet Casey Anderson kjærlighet til ville dyr i en ung alder. Han fant en spesiell samhørighet blant bjørner, og han blir kalt «dyre-magneten» blant vennene sine. Han har viet hele sitt liv til å arbeide med dyr, og spesielt med bjørner.

[adsense2]

I over 10 år har Casey vært bestevenn med en stor grizzlybjørn som heter Brutus. Det hele begynte når Casey fant Brutus ved siden av sin døde mor i fjellene i Alaska. Han tok vare på ham etter det. Han lærer også folk om grizzlybjørner, og hvordan man kan hjelpe til med å få de vekk fra listen over utrydningstruede dyr.

Det fantastiske båndet mellom denne mannen og den enorme bjørnen er rett og slett utrolig. Og vent bare til du ser hvordan Casey gjorde Brutus til en del av hans egen bryllupsdag. Fantastisk!

Likte du dette? DEL det isåfall gjerne med dine venner!Lik oss på Facebook