Kalven ligger hjelpesløs på isen. Heltene redder ham, men sjekk mammaens reaksjon etterpå!

En liten brun kalv med navnet Chewbacca var bare tre dager gammel da han opplevde en nær-døden opplevelse på sin gård nær Hope i Indiana. Den lille kalven klarte på en eller annen måte å klemme seg gjennom et gjerde og vandre 8 meter ut på et frossent vann.

[adsense2]

Heldigvis kom det en lensmann til unnsetning, og klarte, sammen med bonden, og redde den lille kalven. De varmet han også opp når han var trygt på land. Det beste er, likevel, hva moren gjorde da hun forstod at hennes barn var trygg.

Etter redningen forklarte bonden at Chewbacca hadde «en spesiell plass i hjertet hans» og at «han vil leve resten av sitt liv lykkelig sammen med familien på gården.»

DEL gjerne denne videoen med vennene dine!

Lik oss på Facebook