Den snille damen tok vare på hunden mens den var syk. Men så fant hun ut hemmeligheten…

Dette er historien om Gemma, en vakker, hvit Schæfer som ble forlatt av familien sin. Denne stakkars hunden hadde et alvorlig tilfelle av demodectic skabb. Det var så ille at 70% av kroppen hennes var rammet – men selv om dette lett kan fikses, så tok eierne hennes hun med til et herberge istedenfor til dyrlegen.

Gemma var alene, redd, og full av smerter. Heldigvis finnes det flotte mennesker som Jolene, en godhjertet frivillig hos St. Bonnie’s Sanctuary i California, hvor Gemma ble etterlatt. Jolene begynte å behandle Gemmas hudproblem, noe som krevde tilsyn hele døgnet. «Hun må bades 2-3 ganger om dagen», sier Jolene. «Og vi har nå et så sterkt bånd at jeg spurte mannen min om jeg kunne ta henne med hjem», noe mannen sa ja til.

[adsense2]

Innen noen uker var Gemma på bedringens vei, og hadde kommet over mye av sorgen. Pelsen hennes begynte å vokse tilbake, og hun la på seg – men mesteparten av vekten økte på et spesielt område. Så Jolene tok med seg Gemma til dyrlegen for å gjennomgå en ultralyd undersøkelse. Hun var sjokkert da hun fant ut at Gemma hadde vært gravid hele tiden – før hun i det hele tatt hadde reist fra herberget.

Se videoen under for å se hva som skjedde etter det. Jeg kan garantere deg at det vil varme hjertet ditt!Lik oss på Facebook