Denne livredde hunden sprang rundt på motorveien. Men det politiet gjorde fikk oss til å juble!

Noen ganger er det ikke mye som skal til for å gjøre en stor forskjell. Andre ganger trenger du hele 3 avdelinger fra politiet og en avstengt vei.

Disse politimennene nølte ikke et sekund da de så en hund i fare på motorveien. De fortjener respekt for å ha reddet et liv denne dagen!

Schæferen Lexi hadde gått seg vill midt ute på motorveien i Massachusetts da politiet nådde frem. De har selv kommentert på sin Facebook-side at Lexi sprang ut i trafikken og var veldig redd. De prøvde å lokke tispen ut av veien, men ingenting hjalp.

hundpåveien

Politiet bestemte seg for at her måtte de ha en plan. De stengte av hele motorveien, noe som var et større prosjekt enn de kanskje først hadde tenkt seg. Det krevde til slutt representanter fra hele 3 ulike avdelinger innen hele veien var avstengt. Og som om ikke dette var nok, så måtte også politikonstabel Malachy Higgins lokke med energibaren sin for at Lexi turte nærme seg redningsmannskapet.

Hundpåveien2

Lexi ble så ivrig at hun reiv ned en av politimennenes kaffekopp.

«Jeg er selv hundeeier, så jeg vet hvordan det ville føltes om min hund forsvant», sier Malachy Higgins til Boston Herald.

[adsense2]

«Jeg har kone og en ettåring, jeg vet hvor knuste de hadde blitt om vi mistet vår hund»

Takket være Higgins og de andre tålmodige politimennene kunne Lexi trygt reise hjem til sin eier igjen!

DEL gjerne denne solskinnshistorien!