Hunden har sittet i bånd hele livet. Men reaksjonen når han slippes løs, gir meg klump i halsen!

Hundene Mama og Oreo har sittet i bånd omtrent hele livet. De bor ute i et lite hundehus som så vidt beskytter dem i dårlig vær. Hunder som lever under dårlige forhold, slik som disse to, har det ikke bra og kan ofte bli aggressive mot andre mennesker. De er ikke vant til kjærlighet, kos og lek i parken – og vet derfor lite om hvordan mennesker og hunder kan leve sammen som følgesvenner og partnere.

Heldigvis finnes det andre der ute som er villige til å hjelpe dyr som blir behandlet dårlig. Coalition to Unchain Dogs er en organisasjon som jobber med å forbedre vilkårene til hunder som lever i bånd.

[adsense2]

Eieren av de to hundene var villig til å ta imot hjelpen fra organisasjonen, og lot dem bygge to hundegårder på tomten hans.

Organisasjonens formål er å hjelpe hundeeiere med å ta vare på hundene sine, uten å dømme dem. De gir eierne råd og hjelp, og hjelper til med å bygge seksjoner hvor hundene kan gå fritt uten båndet.

I denne videoen ser vi at organisasjonen bygger det nye hjemmet til Oreo og Mama. Og deres reaksjon når de slippes løs fra båndet er uvurderlig!