Hesten var så mishandlet at hun kollapset da de fant henne. Men 2 år etter? UTROLIG!

Maddie ble forlatt av sine eiere og det var like før hun sultet i hjel. Bildene av Maddie som ligger i båsen sin er hjerteskjærende – det er ikke mye igjen av henne.

Men Maddie var ikke på vei til å gi opp. Hun var mye sterkere enn noen kunne forestille seg. Dette er historien om en tapper hest, og hennes reise tilbake til et sunt liv!

Maddie ble reddet av Flying Changes Equine Rescue. Når de så henne for første gang ble de sjokkerte over at hun fortsatt var i live. Dette var en av de mest ekstreme situasjonene med dyreplageri de noen gang hadde sett.

Hun kollapset da de forsøkte å hjelpe henne ut av stallen for å ta henne med til et sted hun kunne rehabiliteres.

hestesyk2

Eierne hadde ikke tatt hånd om henne, og hun hadde store skader på føttene sine. Personalet fra Flying Changes Equine Rescue ga henne spesielle sko som skulle hjelpe henne med å reise seg opp.

De var veldig i tvil på om hun kunne gå på grunn av tilstanden hun var i.

hestesko2

Det tok to år før Maddies hover vokste tilbake. Veterinæren klarte til og med å hjelpe Maddie til å gå igjen. Det tok ikke lang tid før bevegelsene gjorde henne sterkere, og hun ble friskere og friskere for hver dag.

hestogmann

Nå tørr til og med personalet å ta bort hennes spesialbygde sko og la henne gå rundt i hagen uten dem.

«Dette gir oss tårer i øynene», forteller Dannelley fra Flying Changes Equine Rescue til The Dodo. «Hun har blitt en helt annen hest. Og det handler ikke bare om hovene hennes. Hun gikk fra å være den hesten som ingen ville ha til å bli stallens favoritt.»

Dannelley forteller at Maddie elsker å få klemmer og kyss fra personalet.

Og tro det eller ei – i dag løper Maddie rundt helt uten sko!

hestfri

[adsense2]

DEL denne solskinnshistorien med vennene dine på Facebook:

Lik oss på Facebook