Ingen tør å nærme seg den livredde hunden. Men når mannen strekker ut hånden skjer det noe!

Vi har tidligere fortalt om Animal Aids fantastiske arbeid i India. De har hjulpet mange gatehunder til et bedre liv, og prøver å kastrere så mange som mulig slik at det ikke fødes flere valper på gatene.

Dessverre blir disse hundene behandlet veldig dårlig av mange mennesker. De blir sparket og jaget bort, og noen synes at den enkleste måten å minske antallet gatehunder på er masseavlivning. Det gjør også at mange av hundene er redde for mennesker.

Men Animal Aid vil ikke avlive noen hund hvis de ikke må. De har reddet hunder fra de mest forferdelige forholdene, og fortsetter å jobbe for Indias gatehunder hver dag.

Denne gangen har en av dem satt seg fast. Hun har sannsynligvis prøvd å kommer seg ut gjennom gitteret men satt seg fast i midten. Hun kommer seg ikke løs uansett hvordan hun prøver. Beboerne i området tør ikke å gå i nærheten av henne fordi de er redde for at hun skal bite dem. Heldigvis var det noen som kontaktet Animal Aid.

[adsense2]

De nærmer seg henne forsiktig og begynner med å klappe henne litt for å vinne tilliten hennes. Så løfter de henne opp og begynner å presse ut hoften hennes gjennom gitteret. Det tar en stund og det gjør nok litt vondt siden hun prøver å bite redningsmannen i hånden. Men så fort hun er fri så roer hun seg og går med på å bli med i Animal Aids bil. Hun virker lettet over å endelig få treffe snille mennesker.

Hun blir undersøkt av en veterinær og blir behandlet mot skabb. Så heldig hun var som fikk hjelp!

Her kan du se en film fra redningsaksjonen.

Lik oss på Facebook