Noen lenket sammen hestens forben, men se nå når han nærmer seg redningsmannen. Fantastisk!

Når en veterinær fra Four Paws International, Ovidiu Rosu, fikk øye øye på en gruppe med hester på en eng i rumenske Letea, forsto han med en gang at noe ikke stemte. Den ene hesten hadde vanskeligheter med å henge med vennene sine, siden han ikke kunne gå – noen hadde lenket sammen forbena hans.

Four Paws International forteller i en video at det i Romania er vanlig at hesteeiere lenker sammen forbena så de ikke skal kunne rømme. Dette tvinger hestene til å ta seg frem på en unaturlig hoppbevegelse, siden de ikke kan bruke forbena.

Denne hesten hadde klart å rømme fra eieren sin, og Rosu visste at det bare var en ting å gjøre. Hjelpe han fri. Etter å ha bedøvet ham, kunne Rosu forsiktig løsne på lenken. Den hadde gått dypt inn i huden, og etterlatt seg et dypt kjøttsår som trengte behandling.

[adsense2]

Når hesten til slutt våkner er det tydelig at han er veldig takknemlig. For å si takk til sin redningsmann, lener hesten seg forsiktig fram mot Rosu og gnir mulen sin vennlig og mykt mot nesen hans. Vi er overbeviste om at Rosu aldri kommer til å glemme dette øyeblikket.

 

Lik oss på Facebook