Han la ut varmeelementer i garasjen. Han hadde aldri ventet å finne DETTE 8 timer senere.

I Sedona, Arizona bor det mange kolibrier. Det er ikke uvanlig for byens innbyggere å se opptil 2000 kolibrier på en dag, og byen har sin egen Sedona Hummingbird Festival en gang i året.

Selv om populasjonen med kolibrier i Sedona kan kalkuleres, så kan man ikke si det samme om været. På en spesielt kald kveld i Februar 2011 hadde temperaturen synket til under frysepunktet. Den kalde vinden truet overlevelsen til kolibriene, som stadig dukket opp for å spise i en manns hage. Youtube brukeren ved navnet «blueskeye» gjorde alt han kunne for at hans to fjærkledde venner – Rocky og Adrian – skulle være trygge, varme og mette. Han satte opp en fantastisk oppvarmet matstasjon for de to fuglene.

[adsense2]

En morgen etter en kald natt gikk han nervøst ut for å sjekke hvordan Rocky og Adrian hadde det – og han var overlykkelig over å se hva de to fuglene gjorde!

Denne filmen varmer hjertet mitt. «Det er fint å vite at det finnes andre der ute som ser medlemmer av andre arter som individer, individer med behov og ønske», kommenterer en annen youtube bruker.