En turgåer fant en dødende pitbull på fjellet. Så oppdaget hun den sjokkerende sannheten…

Begynnelsen på denne historien er fantastisk, men ingenting kan slå hvordan den ender – dette er hjertevarmende!

En kvinne ved navnet Andi Davis gikk tur på fjellet Phoenix Mountain når hun fikk øye på en skadet pitbull med brukne ben. Først var hun usikker på hva hun skulle gjøre fordi det var en sjanse for at hun kunne gjøre noe som ville skade hunden eller henne selv. Et øyeblikk senere løftet hunden forsiktig på hodet, og kikket på vannflasken hennes. Da visste hun at hun måtte gjøre noe.

Andi ga hunden vannet hennes, og løftet sakte opp den 12 kilo tunge hunden opp i armene sine. Denne lille kvinnen brukte den neste timen på å bære hunden ned fjellet, med ikke andre hjelpemidler enn sin egen styrke.

[adsense2]

Da Andi og hunden kom seg ned til bunnen fjellet hjalp mannen og datteren hennes hunden komme seg inn til Humane Society så raskt som mulig. De ansatte var sjokkert over å oppdage at hunden ikke hadde brukket bena sine, han hadde blitt skutt i nakken.

Etter at de kalte han Elijah tok de han med seg hjem om ble hans fosterfamilie. Elijah er nå sunn og lykkelig med sin andre sjanse her i livet – alt på grunn av den modige kvinnen. Andis datter Jessica oppfordrer nå andre fremtidige dyreeiere å åpne hjertene sine til pitbull rasen.

Lik oss på Facebook